Sommerhundekjøreskole

Tur
Aktivitet
Kos

I uke 33  2020 arrangerer Asker trekkhundklubbs sommerhundekjørerskole er for barn og unge fra 12 ti 16 år.

Dette er for alle, både de som ikke driver med hundkjøring, som ønsker en aktiv camp med hunden sin. Til de som er aktive innenfor sporten som ønsker å utvikle seg videre, og ha en aktiv camp både for fører og hund.

Hva gjør man på Sommerhundekjørerskolen?
- Aktiviteter i friluft
- Trene hundekjøring, med hovedfokus på nordisk stil
- Dressurtrening
- Sosiale aktiviteter
- Læring om friluftsliv, trening og hund
- Overnatting
og veldig mye mer!

Formålet med SHKS del1 er å gi barn og unge med interesse for hund og hundekjøring en sommeraktivitet der de kan trene, leke, lære, og drive med det de liker aller best!

I år ønsker vi også å ha todelt aktivitetsopplegg, i tillegg til de felles sosiale aktivitetene. Den ene gruppa vil ha fokus på lek, bli kjent med hundekjøring og friluftsliv, mens den andre gruppa har fokus på trening, både egentrening og trening av hund.

Vi hadde planer om å endre litt på hundekjøreskolen vår nå i 2020, med litt eldre deltagere, noe endret innhold, og med overnatting på Prestegårdshytta i Krokskogen. Men slik det ser ut fremover så er det lite sannsynlig at vi får dette til på grunn av restriksjoner i forbindelse med Covid-19. Så vi har landet på at det mest sannsynlig blir dagcamp som tidligere, med overnatting siste natt. Men vi vil uansett ha et opplegg også for viderekommende i år.

Covid 19: Vi kommer selvfølgelig til å forholde oss til gjeldene hygieneregler fra FHI, og vi kommer til en hver tid å ha oppdatert informasjon her på siden, og på facebook siden vår.

PRIS: 2100,-

Det er annerledes tider nå, å da synes det er ekstra viktig å ha noe å glede seg til, spesielt i nå som fremtiden er så usikker.

Meld deg på allerede nå, det blir fort fullt.

Påmeldingsfrist 09.06.20, påmelding etter dette er bi dende. 

Ta gjerne kontakt dersom du er usikker på hvilken gruppe som er best for deg
Kontakt Monica Tvervaag hvis du har spørsmål rundt sommer hundkjøreskolen: monica.g.tvervaag@gmail.com
Se også informasjon på Facebook, link nedenunder.